At være kontraktpart på socialområdet - Gratis webinar - 21. marts

Målgruppe: Rådgiver og Ledere der arbejder i myndighed samt leverandører af sociale ydelser

Kursusform: Webinar

Periode for streaming: Webinar bliver frigivet mandag den 21. marts og er tilgængeligt en uge frem

Varighed: 1 time

Indhold: Måske du sidder som kontraktansvarlig i et socialt tilbud og ofte stiller dig selv spørgsmål som; Hvem bestemmer, hvad der skal stå i kontrakten? Kan jeg tillade mig at stille krav til samarbejdet og indholdet i kontrakten? Hvad må vi egentlig skrive i kontrakten?
Måske er du i det hele taget usikker på, hvad køber, dvs. myndighed, forventer af dig som sælger og kontraktpart?

Eller måske du sidder som myndighedsperson og er usikker på, om din myndighedsrolle også er gældende i samarbejdet med leverandør?  Du er i tvivl om, hvad sælger, dvs. leverandøren, forventer af dig som køber af en social ydelse?
Måske er du i det hele taget usikker på, hvad din rolle som køber indebærer som myndighedsperson, der køber en social ydelse til en anden end dig selv, nemlig borgeren?

Det er altid vigtigt at kende sin rolle som kontraktpart, også på socialområdet! Uanset om du er myndighed eller leverandør.
Når vi kender vores roller, styrker vi samtidig det gode samarbejde og dialogen omkring den fælles opgave, som vi hver især har en forpligtelse ind i - nemlig den indsats som borgeren har brug for.

På dette webinar kan du forvente at få et overordnet kendskab til og indblik i din rolle som hhv. køber og sælger af en socialfaglig ydelse. Derfor er webinaret både for myndighed og sociale tilbud.

Underviser: Sandra Larsen og Fie Grønborg

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.