Bliv styrket i din forhandlerfunktion - Aflyst - ny dato følger

Målgruppe: Rådgivere med forhandlingsfunktion, forhandlingskonsulenter og lignende

Dato: 26. oktober kl. 10.00 - 12.00

Kursusform: Webinar

Indhold: Vil du som forhandlingskonsulent gerne bliver skarpere på din rolle? Så er dette kursus helt sikkert lige noget for dig.

Kurset er en efterfølger til kurset ”Forhandling for myndighedsrådgivere.” Det betyder, at vi kigger dybere i nogle af tematikkerne fra ”Forhandling for myndighedsrådgivere” herunder takstforståelse, kommunikation og konfliktløsning, dog særligt vinklet til en forhandlerrolle.

Derfor har vi inddraget temaet rollefordeling. Vi ved, at din rolle som forhandlingskonsulent på socialområdet kan være udfordrende at manøvrere i, hvorfor kurset stiller skarp på lige netop det. Det vores erfaring, at du som forhandlingskonsulent både skal være opmærksom på din rolle i forhold til eksterne samarbejdspartner men også i forhold til de interne samarbejdspartnere, som du til daglig er afhængige af. 

Kurset indeholder både teori og eksempler fra praksis, lige såvel som cases og øvelser.
Rammeprogrammet for kursusdagen er som følger:

  • BIT-modellen med en forhandlers briller
  • Rollefordeling
  • Forventningsafstemning og kontekstafklaring
  • Interne og eksterne samarbejdsformer

Underviser: Fie Grønborg og Anne Brorson

Pris: 295 kr. plus moms pr. deltager

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på samt oplys EAN nummer eller mailadresse til fakturering.