Gratis netværksmøde: BIT-Danmark den 10. november 2022

Vi kan blive endnu bedre!

Det går på mange områder allerede rigtig godt med samarbejdet mellem myndighed og leverandør på socialområdet og på børn- og ungeområdet. Men vi kan blive endnu bedre i samarbejdet.

Derfor inviterer vi nu både myndighed og udfører til et fælles netværksarrangement i BIT Danmark, hvor vi skal sætte fokus på netop udvikling af samarbejdet – i fællesskab.

Alle kommunale rådgivere, forhandlere, ledere og konsulenter er velkommen, ligesom også alle private, kommunale og regionale leverandører indbydes. Vi glæder os til denne fælles netværksdag med jer alle, så vi i fællesskab kan styrke området.

Lokationen er IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1 i Kolding . Datoen er den 10. november kl. 10.00-14.00, med efterfølgende netværksarrangement til 15.00.

Arrangementet er gratis.

Du vil opleve både oplæg fra os i Brorson Consult, oplæg fra praktikere på området, fælles drøftelser og mulighed for at netværke. Dagen er derfor fuld af både faglighed og refleksion.

Hør oplæg af blandt andre Christiane Pape Lehrmann, leder af Bo- og beskæftigelsestilbud i Haderslev Kommune, tidligere leder i Socialstyrelsens Team Sagsbehandling og leder af myndighedsafdelingen i Middelfart Kommune.

Tilmeld dig allerede nu på ah@brorsonconsult.dk med navn og titel på deltager. Der udsendes dagsprogram og praktisk info til deltagere senest en uge før netværksdagen, og derfor skal vi bruge en mailadresse på alle tilmeldte deltagere.

Max deltagerantal er 50 til arrangementet, og max 5 deltagere fra hver kommune. 

Ved tilmelding tilmelder du dig samtidig også vores nyhedsbrev. Noter i tilmeldingsmailen, hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet.