Gratis Webinar: Hvad er VUM 2.0 og FFB? - 6. februar 2023

Henvendt til: Leverandører på voksenområdet

Indhold: VUM 2.0 er i øjeblikket i fuld gang med at blive rullet ud i mange af landets kommuner. Måske du har tænkt på, hvad VUM 2.0 har af betydning for dig som leverandør? Eller måske du kender VUM 2.0, men bare gerne vil vide lidt mere om, hvordan den fungerer i praksis?

Metodehåndbogen var tidligere med VUM 1.0 kun skrevet til sagsbehandlere indenfor voksenområdet, men der er med VUM 2.0 nu også tilføjet en fase til leverandører. Formålet med VUM 2.0 er at understøtte den faglige og lovmæssige kvalitet i sagsbehandlingen og dokumentationen af den sociale indsats med udgangspunkt i den enkelte borger.

At kende og forstå VUM 2.0 og FFB som leverandør gør jer derfor til en endnu mere attraktiv og professionel samarbejdspartner for myndighed. Kendskabet bør etableres på tværs af organisationen, fra ledelsen til medarbejdere, konsulenter mv. På dette webinar vil vi bl.a. komme omkring:

  • Hvad er VUM 2.0
  • Hvorfor skal du som Leverandør kende til VUM 2.0
  • Hvilken del af VUM 2.0 er relevant for dig som leverandør og samarbejdspartner
  • VUM 2.0 – et afgørelsesgrundlag, ikke et aftalegrundlag

Man behøver ikke at have et forudgående kendskab til tidligere VUM 1.0 for at kunne deltage og få udbytte af kurset.

Underviser: Fie Grønborg og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.