Gratis Webinar: Introduktion til findenplads.dk for leverandører

Målgruppe: Ledere, konsulenter, koordinatorer, socialrådgivere eller andre hos leverandører på socialområdet

Kursusform: Webinar

Dato: Webinaret kan streames på et valgfrit tidspunkt

Varighed: 15 minutter.

Indhold: Hvordan kan vi løbende få informationer om, hvilke kommuner der har brug for vores pladser? Hvordan kan vi tilbyde vores kompetencer til kommuner?

Løsningen er: Findenplads.dk. Søgeportalen hvor kommuner sender opgaver ud til jer, som I kan byde ind på. På den måde kan kommunerne få jer præsenteret, selv om de måske ikke har arbejdet sammen med jer før. I får derfor en større platform for eksponering.
Portalen er for både kommunale, regionale og private leverandører på tværs af både børne-, unge- og voksenområdet.

På dette webinar får du en indføring i portalen og hvordan den virker. Samtidig vil Kjeld Ebdrup, direktør hos Lindevang, fortælle om sine erfaringer som leverandør på findenplads.dk.

Underviser: Udviklingskonsulent ved findenplads.dk Heidi Amorsen og direktør hos Lindevang, Kjeld Ebdrup

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på. Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.