Hvorfor skal vi på børneområdet adskille behov og indsats i aldersbetingede, øvrige og afklarende? Gratis Webinar - 3. oktober 2022

Målgruppe: Rådgiver, ledere eller konsulenter der arbejder i myndighed på børneområdet

Periode for streaming: Webinaret bliver frigivet mandag den 3. oktober og er tilgængelig to uger frem

Kursusform: Webinar

Indhold: Har du som myndighed svært ved at få greb om, om en konkret takst eller antal vederlag er korrekt? Er det svært at gennemskue, om der betales for meget eller for lidt?

Så kan en del af svaret være, at opgaven, der skal løses af leverandøren for betalingen, ikke er tydeligt nok defineret.

Derfor vil vi på dette webinar introducere dig for det faglige værktøj, der handler om definition af barnets behov og den forventede leverede indsats. Værktøjet kan både benyttes i matchning, forhandling, opfølgning og genforhandling.

Her adskiller børneområdet sig fra voksenområdet, idet der på børneområdet er flere typer af behov og indsatser, end der er på voksenområdet. Derfor er dette webinar specifikt rettet mod børneområdet.

Underviser: Heidi Amorsen og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.