Gratis Webinar: Introduktion til findenplads.dk for myndighed

Målgruppe: Medarbejdere, ledere og konsulenter i myndighedsafdelinger på børne-, unge- og voksenområdet

Kursusform: Webinar

Varighed: 15 minutter 

Indhold: Har du tænkt: Hvor finder jeg dog en ledig plads? Kunne der være andre mulige leverandører end dem, jeg og mine kollegaer kender i forvejen? Eller måske: Hvor finder jeg dog en plads til lige netop ham? Så har vi en mulighed, vi gerne vil præsentere for dig.

Vi har nemlig lavet en søgeportal, der har til formål at hjælpe dig med netop dét. At finde det bedst mulige match til netop dét barn, den unge eller voksne. På findenplads.dk kan kommunale rådgivere nemt og tidsbesparende søge efter en plads på et socialt tilbud til en borger. Som rådgiver skal du ikke bruge tiden på at søge – det gør portalen for dig.

På dette webinar får du en indføring i portalen og hvordan den virker. Samtidig vil Faglig koordinator i Socialafdelingen i Nyborg Kommune Mai-Britt Gehrt fortælle om sine erfaringer med at bruge findenplads.dk.

Underviser: Udviklingskonsulent ved findenplads.dk Heidi Amorsen og Faglig koordinator i Socialafdelingen i Nyborg Kommune Mai-Britt Gehrt

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på. Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.