Introduktion til forhandlingskompetence-trappen (hvad skal du fokusere på først…) - Gratis webinar - 7. marts

Målgruppe: Rådgiver og ledere i myndighed

Kursusform: Webinar

Periode for streaming: Webinar bliver frigivet mandag den 7. marts og er tilgængeligt en uge frem

Varighed: 1 time

Indhold: Jeg vil rigtig gerne blive god til at forhandle. Men hvad skal jeg fokusere på først? Hvordan bliver jeg god til at forhandle, når der er så mange ting i spil på én gang!

Den følelse kender vi! Gerne at ville blive god til noget, men at det er næsten uoverskueligt at gå i gang, for der er så mange elementer på én gang.

Derfor har vi gjort netop den socialfaglige forhandlingskompetence overskuelig for dig. Vi har lavet en trappe, så det bliver visuelt, hvad du skal starte med først, og derefter bygge ovenpå. Trappen er bygget op af en række trin, og du skal derfor forestille dig, at forhandlingskompetencen bygges op trinvist.

På webinaret vil du blive introduceret til trappen og dens trin. Vi forklarer om hvert trins indhold, og hvorfor de er sat sammen i netop dén rækkefølge. Så ved du, hvad du skal fokusere på først i din udvikling som socialfaglig forhandler!

Underviser: Fie Grønborg og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.