Samtaleteknik i forhandling (Webinar) -12. november - Afholdt

Målgruppe: Rådgivere, ledere og andre medarbejdere med forhandlingsfunktioner

Dato: 12. november kl. 9.00-12.00

Kursusform: Webinar

Indhold: Har du nogensinde sagt noget, du bagefter fortrød? Eller stillet et spørgsmål der gav en uforudset reaktion? Har du myndighedsfunktion og kunne tænke dig at blive endnu tydeligere i dine samtaler med sociale tilbud? Så er dette webinar lige noget for dig.

Her vil du nemlig blive taget med igennem samtaleteknikkens ædle kunst. Det kan nemlig læres, så du kan få det udbytte, du gerne vil have med fra et givent møde samt samtidig bevare og opbygge den gode relation. Samtaleteknik handler ikke om konflikter eller manipulation, men derimod om at være i besiddelse af en række værktøjer, der kan hjælpe dig til at kommunikere på en hensigtsmæssig måde.

Webinaret er rettet direkte mod din daglige praksis, og der vil være en lang række af eksempler fra hverdagen, dette i form af fx videosekvenser.

Webinarets rammeprogram udgør:

  • Forstå de underliggende antagelser i samtale
  • Forberedelse af samtalen
  • Stil de mest formålstjenestelige spørgsmål
  • Følelseshåndtering hos både dig og din samtalepartner

Underviser: Anne Brorson og Fie Grønborg

Pris: 295 kr. plus moms pr. deltager

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på samt oplys EAN nummer eller mailadresse til fakturering.