Gratis webinar: Afgivning af tilbud til myndighed - 5. juni 2023

Henvendt til: Leverandører på både børne- og voksenområdet

Tidspunkt: Den 5. juni modtager du et link med optagelsen. Det vil være aktiv to uger derefter. Du kan derfor streame webinaret når du har tid og mulighed indenfor de to uger.

Indhold: Måske du har stillet dig selv spørgsmålet: Hvad er det egentlig myndighed gerne vil vide, når jeg afgiver et tilbud til dem? Måske har du tidligere hørt om BIT modellen, som efterhånden er rullet ud i mange af landets kommuner, og derfor gerne vil blive klogere på, hvordan du som leverandør kan afgive et tilbud til myndighed med gennemsigtighed ifht. behov, indsats og takst. Det er nemlig det BIT står for (Behov, Indsats og Takst).

Fremtidens foretrukne leverandør taler nemlig myndighedens sprog. Så er dette webinar lige noget for dig. Vi kommer på webinaret bl.a. omkring følgende:

  • Hvad vil myndighed gerne vide ifm. tilbudsafgivning
  • Hvorfor vil myndighed gerne videt det?
  • Hvad kræver det af mig som leverandør?

Underviser: Sandra Larsen og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.