Gratis webinar: BIT på børneområdet - 20. marts 2023

Henvendt til: Myndighed, børn & unge

Tidspunkt: Den 20. marts modtager du et link med optagelsen. Det vil være aktiv to uger derefter. Du kan derfor streame webinaret når du har tid og mulighed indenfor de to uger.

Indhold: Hvad er BIT og hvordan kan BIT hjælpe mig med at skabe et fællessprog omkring indsatsen for et barn eller en ung? Hvis du synes det lyder spændende, så er dette webinar lige noget for dig.

I dette webinar introducerer vi dig for BIT metoden og hvordan du med fordel kan bruge BIT sammen med ICS metoden. ICS metoden giver os en systematisk metode til udredning af barnet eller den unges situation og hjælper med at få skabt mål, ud fra det enkelte barn eller unges behov. Men i ICS fokuseres der ikke på det at samarbejde/indkøbe en indsats til det enkelte barn eller ung.

Der er derfor brug for at tilføje BIT til ICS metoden, og dermed tage udgangspunkt i behovene og bruge disse til at skabe et fælles aftalegrundlag/ forventningsafstemning i hver enkelt sag.

Dermed skabes der også et fælles grundlag for forhandling af takst og vilkår, for den ydede indsats.

På dette webinar kommer vi bl.a. omkring:

  • Hvad ICS mangler ifht. at have en forhandlingsklar sag
  • BIT modellen og hvordan denne kombineret med ICS metoden kan skabe en mere forhandlingsklar sag og et mere gennemsigtigt grundlag for aftaler omkring indsatserne, når der både skal tages faglige og økonomiske hensyn
  • Hvordan I med hjælp fra BIT modellen kan kommunikere konkret og skabe et fælles sprog om den bestilte og leverede indsats i et døgntilbud

Underviser: Heidi Amorsen og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.