Gratis Webinar: Hvad får du for det, du betaler på et opholdssted? - 2. maj 2023

Henvendt til: Myndighed, børn & unge

Tidspunkt: Den 2. maj modtager du et link med optagelsen. Det vil være aktiv to uger derefter. Du kan derfor streame webinaret når du har tid og mulighed indenfor de to uger.

Indhold: Har du tænkt: Hvad er det egentlig jeg betaler for, når jeg anbringer et barn eller en ung på et opholdssted eller en døgninstitution? Måske har du endda i frustration udtalt, at den form for hjælp må da kunne forventes i prisen og indsatsen, når der er købt et døgntilbud?

Et opholdssted eller en døgninstitution har i juridisk forstand ikke en fast indsats indlejret i sig. Den indsats barnet, den unge eller familien har brug for skal myndighed tage stilling til og definere i både indhold og omfang.

SEL §55 angiver en ramme for hvad et døgnophold bør omfatte, bl.a. omsorg, personlig støtte, socialpædagogisk rådgivning osv. Der kan IKKE laves en udtømmende beskrivelse af, hvad døgnopholdet kan omfatte, da det afhænger af behovene hos det enkelte barn. 

At et barn eller en ung bevilliges en døgnanbringelse efter § 52. stk. 3 nr. 7 i SEL, siger altså i sig selv ikke noget om det konkrete indhold af indsatsen.

På dette webinar kommer vi bl.a. omkring:

  • Hvad siger loven om indholdet i et døgntilbud
  • Hvad er din rolle og forpligtigelse som køber af et døgntilbud jf. SEL §66.
  • Hvordan I med hjælp fra BIT modellen kan kommunikere konkret og skabe et fælles sprog om den bestilte og leverede indsats i et døgntilbud.

Underviser: Anne Brorson og Heidi Amorsen

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.