Gratis webinar: Hvorfor er det så vigtigt at være konkret, når vi træffer afgørelse om og bestiller en social indsats? - 15. maj 2023 - Afholdt

Henvendt til: Myndighed, voksenområdet

Tidspunkt: Den 15. maj modtager du et link med optagelsen. Det vil være aktiv to uger derefter. Du kan derfor streame webinaret når du har tid og mulighed indenfor de to uger.

Indhold: Arbejder du som myndighedsperson indenfor det specialiserede voksenområde, handicap eller psykiatri? Kunne du godt tænke dig at blive klogere på, hvordan du i din bestilling, tydeligt og præcist kommunikerer, hvad du forventer, bestiller og køber af en leverandør?

Eller måske har du hørt os tale om en ”Indsatsliste” og er derfor bare nysgerrig på, hvad denne helt præcist går ud på og hvorfor vi anbefaler den? Så er dette webinar lige noget for dig. På dette webinar kommer vi bl.a. omkring følgende:

  • Hvor konkret skal jeg være i formulering af en indsats, både i en afgørelse og en bestilling?
  • Og hvorfor skal jeg netop være konkret i min formulering af indsats? Herunder hvad siger lovgivning om vurdering af indsatser?

Når vi træffer afgørelse indenfor serviceloven på voksenområdet, skal vi bl.a. med udgangspunkt i kompensationsprincippet og de indkomne oplysninger tage stilling til, om en borger er berettiget til den konkrete indsats og dermed ydelse efter serviceloven. Borger skal være tilstrækkeligt kompenseret for sin funktionsnedsættelse, hverken mere eller mindre.

Samme afgørelsesgrundlag skal også gerne danne grundlag for det indkøb myndighed foretager og løbende følger op på for at sikre borgerens retssikkerhed. Når vi skal forhandle med en leverandør, så står der bl.a. at vi skal lave en nærmere specifikation af ydelsen til brug for forhandlingen. Både i indhold og omfang. Er du nysgerrig? Så tilmeld dig kurset nedenfor.

Underviser: Fie Grønborg og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.