Gratis Webinar: Kontrakter: Begreber og vilkår - 6. marts 2023

Henvendt til: Fælles for myndighed og leverandør på både børne- og voksenområdet

Tidspunkt: Den 6. marts modtager du et link med optagelsen. Det vil være aktiv to uger derefter. Du kan derfor streame webinaret når du har tid og mulighed indenfor de to uger.

Indhold: Kontrakter er det nye sort - og med god grund. De kan nemlig være med til at styrke vores samarbejde på tværs af myndighed og leverandør. Men er du helt med på, hvad de forskellige begreber, der bliver brugt i en kontrakt, betyder?

Hvis ikke så er det helt forståeligt. Det kan nemlig være svært at hitte rede i de forskellige begreber, som bliver brugt i flæng og på mange forskellige måder.

Derfor vil vi på dette webinar kigge nærmere på kontraktlige begreber og hvorfor det er så vigtigt for dig at forstå dem.

Udover at kende de kontraktlige begreber, er det også ganske fornuftigt at kende til både de mere alm. Vilkår, som man ofte ser i en kontrakt, men også de mere individuelle vilkår der kan være med i en kontakt på baggrund af vores kendskab til den enkelte borger.

Rammeprogrammet for dette webinar vil være:

  • Kontraktlige begreber
  • Almindelige vilkår
  • Individuelle vilkår

Underviser: Fie Grønborg og Anne Brorson

Pris: Gratis

Tilmelding: Send en mail til ah@brorsonconsult.dk for at tilmelde dig. Noter i mailen hvilket webinar og/eller kursus, du ønsker at deltage på.

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Ønskes dette ikke, bedes du meddele det.

Af hensyn til GDPR gør vi opmærksom på at dit indtastede navn og mailadresse gemmes, med henblik på fremsending af information og link til webinar.