Findenplads.dk

Lad findenplads.dk gøre arbejdet for dig – ganske gratis.

Vi er optaget af at skabe en platform, der faciliterer det bedst mulige samarbejde mellem myndighed og udfører. Derfor er findenplads.dk skabt ud fra en vision om at lette arbejdsgangen for såvel myndighed som udfører, i matchningen mellem borgeren og det helt rigtige sociale tilbud.

På findenplads.dk kan kommunale rådgivere nemt og tidsbesparende søge efter en plads i et socialt tilbud til en borger. Som rådgiver skal du ikke bruge tiden på at lede – det gør portalen for dig. Rådgivere kan, uden at oprette en bruger, få portalen til at søge efter ledige pladser hos sociale tilbud, der matcher en given borgers behov. Dette gøres ved, at rådgiveren udfylder felterne i søgefunktionen på forsiden.

Portalen søger derefter i sin database blandt leverandører, der er oprettet som brugere på findenplads.dk. Her har brugerne indtastet relevante oplysninger, såsom målgruppe, lovgrundlag, hvilke diagnoser de arbejder med og hvor i landet de befinder sig.

Det betyder, at når en rådgiver bruger findenplads.dk til at søge efter en plads til en borger ved at oprette en forespørgsel med oplysninger. der er relevante for den pågældende borger, så bliver denne forespørgsel kun udsendt til tilbud, der matcher denne.

Herefter vil rådgiver modtage en liste over de tilbud, der har en ledig plads og ønsker at blive kontaktet.

Findenplads.dk er platformen hvor sociale tilbud forbindes med kommunale myndigheder, der leder efter den helt rigtige plads til en borger. ”

bubble